Jak se stát majitelem nemovitosti ve Španělsku?

Jak se stát majitelem nemovitosti ve Španělsku?

Jak se stát majitelem nemovitosti ve Španělsku

Pokud plánujete koupit nemovitost ve Španělsku, je nezbytné získat Número de Identidad de Extranjero (N.I.E.), což je identifikační číslo pro cizince. Tento dokument vydává cizinecká policie Oficina de Extranjería a jeho získání obvykle trvá několik týdnů. Pokud jsou úřady vytížené, může se doba čekání prodloužit až na dva měsíce. Pro získání N.I.E. budete potřebovat pas a dvě pasové fotografie.

Požadavky na doklady nekončí tímto krokem. Naši odborníci provedou důkladnou kontrolu všech dokladů týkajících se nemovitosti. Prověří, kdo je vlastníkem nemovitosti, zda existují finanční závazky vůči nemovitosti, jaká je právní způsobilost majitele a zda existují nějaká omezení bránící prodeji nemovitosti.

Celý proces bude průběžně monitorován a naši odborníci vás budou informovat o všech krocích. Během této doby budete muset připravit potřebnou částku peněz na nový španělský účet, která bude použita k doplacení kupní ceny, daně z nabytí nemovitosti a zbylých poplatků (notář, registr nemovitostí).

S našimi odborníky se nemusíte obávat žádných administrativních chyb nebo omylů, protože získáte úplnou a spolehlivou dokumentaci nemovitosti. Takže pokud plánujete koupit nemovitost ve Španělsku, neváhejte a kontaktujte nás :-)

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Přihlašte se k odběru novinek na realitním trhu

Jednou do měsíce tipy a novinky v realitách e-mailem zdarma

zpracováním osobních údajů