Jsme NEXT a jsem na to hrdá

Jsme NEXT a jsem na to hrdá

Hana Petržílková, která je velkým dravcem ve světě realit. Za 14 let v oboru nasbírala mnoho zkušeností a vytvořila kolem sebe skvělý tým realitních profesionálů. Od září letošního roku odstartovala novou dráhu své kariéry. Stala se majitelkou franšízové licence NEXT PARTNER.

„Vždycky jsem si přála mít svou vlastní realitní kancelář. V 18ti letech jsem si splnila svůj dětský sen, stát se realitní makléřkou. V roce 2006 jsem začínala jako první realitní makléřka ve společnosti RealExpert. Naučila jsem se zde spoustu věcí a za ně moc děkuji. Byla to úžasná cesta. V roce 2018 jsme se domluvili na konceptu franchisy a šlápli jsme do pedálů.

Po 2 letech a 9 měsících jsme se rozhodli expandovat. Shledali jsme, že naše dosavadní služby pro makléře i klienty jsou nedostačující. V dnešní době si klient i makléř přeje mít více možností, více servisu, více pozornosti, moderní technologie, prostě více... Jednoduše nám to nestačilo a rozhodli jsme se po zkoumání všech realitních sítí pro společnost NEXT REALITY.


Vstupujeme do této sítě z našeho společného rozhodnutí. Nikdy bych nedopustila, aby můj kolega či kolegyně s tím nebyli ztotožněni. Hlavně moje firma NEXT REALITY EXPERT stojí na lidech. Na úspěšných makléřích, kteří každý den pilují své zkušenosti na jejich cestě k úspěchu. Jejich názor je pro mě číslo 1. Vždycky děláme společné rozhodnutí.

"Shledali jsme, že máme s NEXT Reality podobné cíle a potřeby. Makléři budou mít více možností pasivních příjmů díky spolupráci s Partners a možného výkupu nemovitostí. Robert Hanzl je mi velkou inspirací, kdy mě přesvědčil, že v partnerství je velká síla. Víc hlav víc ví.“

Pro značku NEXT jsme se rozhodli i díky tomu, že má za sebou výsledky. Velkou přidanou hodnotou je Robert, který se stará o své partnerské pobočky a makléře. Zajímá se o realitní trh a je nezbytným důležitým článkem u zrodu realitního světa v České Republice.

Takových lidí si nesmírně vážíme a jsou nám velkou inspirací. Byt součástí značky NEXT je pro nás velká expanze. Naši klienti budou mít ještě lepší servis než doposud a více možností ve spolupráci i s jinými pobočkami.

V našem partnerství vidím velkou budoucnost. Zahradní a úklidová firma nabídne své služby i jiným pobočkám a makléřům z NEXTu.

a hlavně : Děláme to všichni srdcem a "MUSÍ TĚ TO BAVIT"

V PARTNERSTVÍ JE SÍLA!

119144253_10157031010721222_6851939194731456686_o

#musitetobavit #delamtosrdcem #successbrokers #nextreality #nextrealityexpert #expert #hanapetrzilkova #nextaci

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Přihlašte se k odběru novinek na realitním trhu

Jednou do měsíce tipy a novinky v realitách e-mailem zdarma

zpracováním osobních údajů