Vánoce v realitce!

Vánoce v realitce!

Pociťujete nějaké změny v realitách v rámci sezónnosti, vánočních svátků či s blížícím se koncem roku?

Vánoční čas je jako stvořený k vzájemným setkáním. S našimi klienty zůstáváme v kontaktu po celý rok a toto období nám umožňuje poděkovat za důvěru, kterou do nás naši klienti vkládají. Přání krásných svátků vánočních a úspěšného nového roku nás v této hektické době donutí se alespoň na malinkou chvilku pozastavit a připomenout co si co rok dal a vzal.

S končícím rokem samozřejmě pociťujeme nárůst v oblasti pronájmů nemovitostí. Většina klientů má své nájemní smlouvy sjednány do posledního prosince. Soustředíme se tedy na náš zásadní úkol, zajistit klientům od Nového roku bydlení dle jejich přání, tak aby Nový rok odstartovali již v novém.

Jaké plány a cíle jste si jako realitní kancelář vytyčili na rok 2019?

Naše realitní kancelář se v současnosti zaměřuje na rozšiřování týmu! Jednoduše hledáme ty pravé! Pro všechny naše makléře pořádáme odborná školení a zakládáme si na individuálním přístupu (tzv. každý jsme levý na něco jiného) v tom hodláme v následujícím roce určitě pokračovat. Našim velkým přáním do roku 2019 je nadále hledat, zaučovat a připravovat do praxe další talentované makléře a zvyšovat kvalifikaci realitních makléřů v rámci celého odvětví realit.

V novém roce bychom chtěli na trh vstoupit s celou řadou novinek. Poptávka našich klientů po komplexnosti realitních služeb je obrovská. Čeká nás tedy otevření zahradnické a úklidové společnosti. Toužíme klientům nabídnout ucelený servis služeb v duchu: „ vy potřebujete, my zařídíme neboli vaše rozhodnutí – naše starost!“. Ať už potřebujete prodat dům, posekat zahradu, udělat generální úklid před návštěvou tchýně i jsi jen tak popovídat u kafe, jednoduše jsme tu pro Vás.

Můžete nám shrnout rok 2018, co se změnilo ve světě realit a jaká je vaše prognóza na rok 2019?

Rok 2018 přinesl velmi vysoké ceny nemovitostí, žádný rapidní pokles neočekáváme ani v roce 2019. Letos se zpřísnily podmínky bankovních institucí pro získání hypotečního úvěru, začalo se diskutovat o regulaci krátkodobých pronájmů a samozřejmě nesmíme zapomenout na úvěry na bydlení s podporou státu. V realitách v roce 2018 sleduji vliv nových médií na práci realitních specialistů i realitních kanceláří jako celku. Klasické metody inzerce i komunikace v moderní společnosti neobstojí. A tak točíš, točím, točíme video prohlídky, sdílíš, sdílím, sdílíme příspěvky na sociálních sítích a informuješ, informuji a informujeme o všech trendech, co jsou v realitách možně!  Samozřejmě si práci nepřestáváme užívat!

Jsou nějaké chyby, které se letos staly a jak jste se z nich poučila?

Tento rok byl pro mě zásadní! Absolvovala jsem start své první realitní kanceláře. Ačkoliv mám 12 let praxe v oboru, žádný med to nebyl. Přes všechno co se povedlo a nepovedlo, jsi, dovolím říct: : „zvládli jsme to!“ S týmem RealExpert Success to ani jinak dopadnout nemohlo. Uvědomuji, jsi, jak je pro mě důležité mít ve firmě své parťáky, kteří se mnou vytvářejí příběh naší společnosti. Vážím si kvalitních kolegů, kterým se snažím vytvářet co nejpříznivější podmínky pro jejich práci. Nikdo nestojíme na místě! Hledáme příležitosti být lepší, fundovanější, pracovat na maximum a přitom nezapomenout koukat na svět lidskýma očima.

Chyby děláme všichni a jiné to asi nikdy nebude (přes překážky ke hvězdám). Jdu si za svým snem a po roce ve vlastní realitce se začínám uklidňovat a řešit chyby své i ostatních s větším nadhledem a pokorou.

Vaše přání do Nového roku!

Odhoďte stereotypy, překročte své hranice, ať už znamenají cokoliv a buďte šťastní! Užijte si svátky v klidu a míru.  Dělejte, co Vás baví, postavte sněhuláka s dětmi, upečte cukroví s babičkou, uspořádejte koulovačku s přáteli. Naberte síly na nadcházející rok třeba u dobrého svařáku a klasické pohádky. Je to jen na Vás!  Zastavte se, vypněte telefony a buďte se svými nejbližšími. Do Nového roku Vám přeji mnoho úspěchů, štěstí, trpělivosti a osobní i pracovní pohody. Naslouchejte, poslouchejte, bavte se a žijte přítomností!

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Přihlašte se k odběru novinek na realitním trhu

Jednou do měsíce tipy a novinky v realitách e-mailem zdarma

zpracováním osobních údajů