Uvažujete o novém bydlení?

Uvažujete o novém bydlení?

Uvažujete o novém bydlení? Máme pro Vás skvělou nabídku!
 
✅K novým bytům v Bakovské rezidenci náleží nejen dostatečně velký sklep a parkovací místo, ale také nabíječka pro elektromobily.
 
✅Vybrané jednotky navíc disponují lodžiemi nebo předzahrádkami až 60m2.
 
✅Bezbariérový přístup a výtahy jsou samozřejmostí.
A to není všechno! Splatit stačí pouze 20% z kupní ceny bytu, zbylou část pak až při kolaudaci. Byty jsou vhodné pro rodiny s dětmi, mladé a starší páry.
 
✅Navíc v místě najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou zdravotní středisko, mateřská a základní škola, obchody, veterinární klinika, pošta, ochotnické divadlo nebo knihovna.
Bakovská rezidence má skvělou polohu, snadno se dostanete do Mladé Boleslavi za 8min., do Prahy za 30-40min., do Liberce za 30min nebo do Českého Ráje. Autem sjedete z dálnice D10 exitem 52, ale můžete také využít vlak nebo autobus.
 
Chcete si prohlédnout naše byty? Domluvte si schůzku a rádi Vám ukážeme náš vzorník na stavbě, kde si můžete podívat například na druhy vinylových podlah, obkladů, dlažby, vany nebo sprchového koutu se sprchovacím panelem s tryskami. Více informací najdete na našich stránkách www.bakovskarezidence.cz. Těšíme se na Vás!

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Přihlašte se k odběru novinek na realitním trhu

Jednou do měsíce tipy a novinky v realitách e-mailem zdarma

zpracováním osobních údajů